اتاق سئو

وبسایتی در رابطه با سئو و مطالب مرتبط

اتاق سئو

وبسایتی در رابطه با سئو و مطالب مرتبط

در این وب سایت به معرفی سئو و نمونه کارها خواهیم پرداخت.

۳ مطلب در تیر ۱۴۰۲ ثبت شده است

متن آهنگ مهدی جهانی همسفر

یه جوری قبل تو با هر کی به بن بست میرسیدم
تا یه روز چشماتو دیدم
اگه یه شهر میشدن تیم دست و بالمو میبستن
با تو من باز میپریدم
دل دریات منو داره توو خودش غرق میکنه
دیدی رفتارم با تو انگار با همه فرق میکنه
تو فقط وقتی پهلومی توی چشمام خیره شو
واسه عشق بازی با چشمات سر من درد میکنه
دروغه بگم دلم گیر نیست
حتی جمعه ام با تو دلگیر نیست
دلم میخواد کنار هم پیر شیم
واسه شروع با تو اصلا هیچوقت دیر نیست
زندگی من تورو کم داشت
بیا همسفرم‌باش
بذار گل کنه عشقمون
میخوام کنار تو سبز بشه برگاش

 

 آهنگ جدید مهدی جهانی به نام «همسفر»

  • سپیده

کد QR یا بارکد دو بعدی چیست؟

بدون شک شما بارکدهای مربعی را روی کاتالوگ های تبلیغاتی، بسته های پستی، منوی رستوران ها و صورت حساب ها دیده اید. این مربع‌های سیاه و سفید یا کدهای QR توسط دوربین تبلت یا گوشی هوشمند اسکن می‌شوند و به اطلاعاتی تبدیل می‌شوند که فعالیت‌های روزانه شما را ساده می‌کنند. در این مقاله بارکد یا کد QR دو بعدی جامع، انواع و کاربردهای آن در زندگی روزمره را ارائه می دهیم. پس با ما همراه باشید تا با مزایای استفاده از این فناوری بیشتر آشنا شوید.

بارکد یا کد QR دو بعدی چیست؟

کد QR نوعی کد ماتریسی است که در سال 1994 توسط شرکت ژاپنی Denso Wave توسعه یافت. کد QR یک نماد نوری قابل خواندن توسط ماشین است که حاوی اطلاعاتی در مورد مورد مربوطه است. از سوی دیگر، کد قابل خواندن توسط ماشین با مجموعه ای از مربع ها و مشکی است و برای ذخیره URL ها و سایر اطلاعات خوانده شده توسط دوربین در تلفن هوشمند استفاده می شود.

کد QR (کد پاسخ سریع) بارکدی است که به راحتی توسط دستگاه های دیجیتال و گوشی های هوشمند خوانده می شود. بارکدهای دوبعدی داده ها را به صورت مجموعه ای از پیکسل ها در یک شبکه مربع ذخیره می کنند. یکی از زیرمجموعه های تویوتا، یک شرکت ژاپنی به نام Denso Wave، اولین کد QR را در سال 1994 با هدف دستیابی به روشی دقیق تر برای ردیابی وسایل نقلیه و قطعات ساخته شده اختراع کرد. سرانجام Denso Wave کد QR خود را در دسترس عموم قرار داد و اعلام کرد که از پتنت خود استفاده نمی کند. به این معنا که هرکسی می تواند کد خود را با این فناوری ایجاد کند.

بارکدهای دو بعدی یا کدهای QR تکاملی از بارکدهای سنتی یک بعدی هستند. این کدها می توانند داده هایی با حداکثر 7000 رقم و 4000 کاراکتر مانند علائم نگارشی و کاراکترهای خاص را ذخیره کنند. اطلاعاتی مانند شماره تلفن یا آدرس اینترنتی نیز با این کدها بدون هیچ مشکلی رمزگذاری می شوند.

دوربین های گوشی های هوشمند می توانند به راحتی این کدها را اسکن کرده و به داده های ذخیره شده در آنها دسترسی داشته باشند. اگر گوشی شما این ویژگی را ندارد، می‌توانید به Google Play بروید و برنامه‌های مختلفی را برای اسکن این نوع کدها پیدا کنید.

انواع کد QR (کد QR) از نظر طراحی و عملکرد

کدهای QR از نظر طراحی و عملکرد بسیار با یکدیگر متفاوت هستند و اساساً هر کدام در دو دسته استاتیک و پویا قرار می گیرند.

کد QR استاتیک

اطلاعات ذخیره شده در کدهای ثابت را نمی توان به هیچ وجه تغییر داد یا ویرایش کرد. به همین دلیل، آنها برای ذخیره داده های استاتیک ایده آل هستند. نمونه‌هایی از برنامه‌های کد دوبعدی در دنیای امروز، اطلاعاتی مانند رمز عبور وای‌فای، شماره کارمند یا کدهای دستوری هستند که تغییر نمی‌کنند و کدهای رویداد را به صورت انبوه تولید می‌کنند.

خوبی این کدها این است که تاریخ انقضا ندارند. به طوری که کار شما پس از ذخیره اطلاعات و تنظیم محتوا انجام می شود. اگر اصلا قصد ویرایش و ویرایش اطلاعات خود را دارید، بهتر است کدهای قدرتمند را انتخاب کنید.

کدهای QR پویا

با استفاده از کد پویا؛ شما حق دارید در هر زمان تغییرات لازم را در داده های خود ایجاد کنید. دلیل این امر این است که اطلاعات موجود در کد باینری در خود کد ذخیره نمی شود. تصویر کد مخاطبان شما را به URL مشخص شده هدایت می کند. به عنوان مثال، یک رستوران می تواند مشتریان خود را با یک کد فعال به منوی وب سایت خود هدایت کند. یکی از مزیت های اصلی این کدها عدم دسترسی به اطلاعات شخصی کاربر است. زمان صرف شده؛ مکان و دستگاه تنها اطلاعاتی هستند که در طول هر اسکن مشاهده می شوند.

انواع کد QR (کد QR) از نظر کاربرد

نوع کد QR را می توان برای اهداف مختلفی استفاده کرد. به عبارت دیگر، هر یک از این کدها دارای یک عملکرد خاص و منحصر به فرد هستند که در خدمت یک برنامه خاص هستند.

کد QR میکرو

این کدها که در اندازه های مختلف موجود هستند، کاربرد محدودی دارند. به طوری که هر اسکنر نمی تواند اطلاعات ذخیره شده در آن را استخراج کند. کوچکترین میکروکد دو بعدی ماژول 11x11 است که حداکثر 21 کاراکتر الفبایی عددی را رمزگذاری می کند.

Cod Micro QR

کدهای QR مدل 1

این نوع کد دو بعدی نمونه اولیه Micro QR و Model 1 است. تا 468 بایت داده را ذخیره می کند و 707 کاراکتر الفبایی عددی را رمزگذاری می کند.

کد QR مدل 2

QR Code Model 2 ارتقاء مدل 1 است و تراکم داده بالاتری دارد. این نوع کد دو بعدی که می تواند تا 4296 کاراکتر الفبایی عددی را ذخیره کند، پرکاربردترین کد دو بعدی است.

کد IQR

IQR یک کد ماتریسی دو بعدی است که می تواند حجم زیادی از اطلاعات را ذخیره کند. تعداد کاراکترهایی که می توان در این بزرگترین ماژول کد (422x422) ذخیره کرد، 40000 کاراکتر عددی است. در مواردی که فضا مشکل دارد، این طناب ها به اشکال مختلف مستطیل یا مربع ایجاد می شوند.

کد IQR

طبخ زعفران

کدهای Secure Quick Response یا SQR بارکدهای دو بعدی هستند که حاوی مقدار زیادی اطلاعات هستند. این کدها به دلیل امنیت بالایی که دارند برای ذخیره داده های حساس استفاده می شوند و هیچ اسکنر نمی تواند داده های موجود در آنها را حذف کند.

کد FrameQR

این نوع کد QR یک کد با قاب انعطاف پذیر است که می تواند حاوی اطلاعات بزرگی مانند تصاویر، تصاویر یا عکس ها باشد.
 

کدهای QR یا بارکدهای دو بعدی چگونه کار می کنند

کد QR شامل مربع‌های سیاهی است که در یک شبکه یا ماتریس روی پس‌زمینه سفید چیده شده‌اند. هنگامی که یک کد دو بعدی با یک اسکنر اسکن می شود، الگوی منحصر به فرد کد به داده های قابل خواندن توسط انسان تبدیل می شود. در واقع، اسکنر اطلاعات را از الگوهای موجود در ماتریس استخراج می کند و از آنجا می توانید به هر وب سایتی که می خواهید بروید، به آدرس ایمیل ذخیره شده در کد دسترسی پیدا کنید یا اطلاعات محصول را دریافت کنید.

این کد می تواند اطلاعات بیشتری را نسبت به بارکد سنتی ذخیره کند و می تواند چهار حالت داده را مدیریت کند:

حالت دیجیتال

این حالت کارآمدترین حالت ذخیره سازی در نظر گرفته می شود و از اعداد اعشاری 0 تا 9 استفاده می کند و می تواند حداکثر 7089 کاراکتر داشته باشد.

حالت الفبایی

این نوع پردازش داده در یک کد QR برای ارقام اعشاری از 0 تا 9، حروف بزرگ الفبا، علائم نگارشی، نمادهای $، ٪، *، +، - و فاصله استفاده می شود. نوع حروف الفبا امکان ذخیره حداکثر 4296 کاراکتر را در یک کد دو بعدی فراهم می کند.

سیستم بایت

حالت بایت برای کاراکترهای مجموعه کاراکترهای ISO-8859-1 است که اجازه می دهد تا 2953 کاراکتر در یک کد QR ذخیره شود.

لمس کردن

این روش دستکاری داده ها در کدهای دو بعدی برای رمزگذاری کاراکترهای ژاپنی استفاده می شود. این حالت که برای اولین بار توسط Denso Wave ساخته شد، کارایی چندانی ندارد و به کاربران اجازه می دهد تنها 1817 کاراکتر را ذخیره کنند.

کاربردهای کد QR در دنیای امروز ما

دو کد منطقه یا کد QR در دنیای امروز ما کاربردهای زیادی دارند. امکاناتی که این کد ارائه می دهد بی پایان است. در زیر، برخی از احتمالات و کاربردهای کدهای دو بعدی را مورد بحث قرار داده ایم:

بسیاری از شرکت ها از کدهای QR در کمپین های خود استفاده می کنند. زیرا این یک راه سریعتر برای هدایت افراد به وب سایت شما است.

اگر محصولی را در کاتالوگ یک برند مشاهده کردید، با اسکن بارکد آن می توانید مستقیماً به صفحه محصول در وب سایت برند هدایت شوید.

یک کد QR که روی بسته‌های محصول قرار می‌گیرد اطلاعات بیشتری در مورد محصول، ویژگی‌ها، قیمت، اصالت محصول و موارد دیگر در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

این کدها که در ابتدا در صنعت خودروسازی و برای ردیابی قطعات ایجاد شدند، این روزها در صنایعی که نیاز به ردیابی دقیق محصولات و لوازم دارند، بسیار کاربردی هستند.

بارکدهای دوبعدی کمک زیادی به صنعت پست در سراسر جهان کرده اند. کارکنان پست با درج این بارکدها به راحتی می توانند اطلاعات بسته پستی را مطالعه کنند.

در رستوران ها، مشتریان می توانند یک بارکد دو بعدی را برای دسترسی بهتر و راحت تر به منوی رستوران اسکن کنند.

با قرار دادن یک کد QR در پشت کارت اعتباری خود، می توانید مستقیماً به صفحه LinkedIn خود یا سایر شبکه های اجتماعی پیوند دهید.

یکی از رایج ترین کاربردهای کدهای QR ارسال و دریافت اطلاعات پرداخت شماست.

مجموعه های آموزشی یکی از فضاهایی هستند که کد QR ابتدایی ترین کاربرد را دارد. دانشجویان با اسکن کدهای دو بعدی می توانند به موضوعات درسی موسسه مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.

علاوه بر این، بسیاری از برنامه های کاربردی دیگر وجود دارند که بارکدهای دو بعدی و کدهای QR را ایجاد کرده اند که امروزه در زندگی ما ضروری هستند.

امیدواریم این مقاله شما را به آشنایی بیشتر با کد QR یا فناوری بارکد دو بعدی و کاربرد آن در دنیای امروز راهنمایی کند. به یاد داشته باشید که می توانید اطلاعات خود را از طریق یک کد QR با مخاطبان و مشتریان خود به اشتراک بگذارید و از مزایای این فعالیت برای کسب و کار خود بهره مند شوید.
 

مشاهده متن کامل: کیو آر کد چیست؟

  • سپیده


آزمون آیلتس یکی از جامع ترین و معتبرترین آزمون های زبان انگلیسی است. این آزمون 4 مهارت شما را ارزیابی می کند: صحبت کردن، شنیدن، خواندن و نوشتن.

مدت زمان آزمون آیلتس چقدر است؟ هر مهارت در آزمون آیلتس چگونه سنجیده می شود؟ روز آزمون چه وسایلی به همراه داشته باشیم؟

آیلتس چیست؟

آیلتس مخفف عبارت International English Language Testing System است. این آزمون سطح مهارت انگلیسی افرادی را که می خواهند در محیطی انگلیسی زبان کار یا زندگی کنند، ارزیابی می کند. آیلتس تقریبا در تمامی کشورهای انگلیسی زبان (بریتانیا، استرالیا، کانادا...) و در بیش از 3000 موسسه در ایالات متحده آمریکا پذیرفته می شود. آیلتس توسط بسیاری از سازمان ها و موسسات دانشگاهی مورد نیاز است.

آیلتس یکی از محبوب ترین آزمون های زبان انگلیسی در دنیای آکادمیک است. هدف آیلتس ارزیابی سطح انگلیسی افراد غیر بومی انگلیسی است.

طبق آمار وب سایت شورای بریتانیا، سالانه بیش از 3 میلیون آزمون آیلتس در بیش از 140 کشور جهان برگزار می شود.

آزمون آیلتس چه مهارت هایی را می سنجد؟

آزمون آیلتس توانایی داوطلب را در خواندن، صحبت کردن، درک و نوشتن مکالمات صوتی به زبان انگلیسی ارزیابی می کند.

حداقل نمره برای قبولی در آزمون وجود ندارد. همه داوطلبان نتایج خود را از طریق فرم گزارش آزمون (TRF) با امتیاز 1-9 دریافت خواهند کرد. (امتیاز برای کسانی که در آزمون شرکت نکردند صفر است)

هر مؤسسه آموزشی و دانشگاهی استانداردهای مختص به خود را برای حداقل و حداکثر نمره قبولی در آزمون آیلتس دارد.

سطح مهارت زبان انگلیسی بر اساس نمره آیلتس

نمره آیلتس

سطح حرفه ای

۱

فقدان مهارت

13

پایه ای

5

بسیار محدود

۴

محدود شده است

5

متوسط

۶

واجد شرایط

6

بنه



خیلی خوب

5

یک حرفه ای

تفاوت بین آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال

آزمون آیلتس به دو نوع آکادمیک و جنرال تقسیم می شود.

آزمون آیلتس آکادمیک برای داوطلبانی است که مایل به تحصیل در یک موسسه دانشگاهی هستند.

آزمون IELTS General Training برای افرادی طراحی شده است که می خواهند سطح زبان انگلیسی خود را برای کار یا مهاجرت ارتقا دهند.

اطلاعات مربوطه:

چگونه آیلتس را در خانه مطالعه کنیم؟

مدت و بخش های آزمون آیلتس

آزمون آیلتس 2 ساعت و 45 دقیقه طول می کشد و به 4 قسمت تقسیم می شود.

بخش Listening یا IELTS Listening

جلسه شنیداری نیم ساعت طول می کشد. داوطلبان باید به 40 سوال این بخش پاسخ دهند.

در این بخش، ضبط صوتی چهار متن، مونولوگ و دیالوگ در موضوعات مختلف را با طیف گسترده ای از لهجه های انگلیسی خواهید شنید. با ادامه آزمایش، این محتوای صوتی پیچیده‌تر می‌شود. سپس شما باید به سوال پاسخ دهید.

قسمت لیسنینگ دوره آیلتس و آزمون جنرال تفاوتی با هم ندارند.

Reading Comprehension یا IELTS

درک متن آزمون آیلتس 1 ساعت. در قسمت درک مطلب، داوطلب باید به 40 سوال در 3 متن مختلف پاسخ دهد.

در این قسمت سه متن طولانی که از توصیفی و واقعی تا توصیفی و تحلیلی را شامل می شود به شما داده می شود. این کلمات معتبر و برگرفته از کتاب ها، روزنامه ها و مجلات هستند. شما به 40 سوال پاسخ خواهید داد تا درک خود را از هر بخش آزمایش کنید.
 

 

آزمون آیلتس چه مهارت هایی را می سنجد؟

آزمون آیلتس توانایی شما در خواندن، صحبت کردن، درک مکالمات صوتی و نوشتن به زبان انگلیسی را آزمایش می کند.

حداقل نمره برای قبولی در آزمون وجود ندارد. هر داوطلب نتایج خود را از طریق فرم گزارش آزمون (TRF) دریافت می کند که از 1 تا 9 امتیاز می گیرد. (نمره 0 برای کسانی که در آزمون شرکت نکرده اند)

هر موسسه و دانشگاه حداقل و حداکثر استانداردهای نمره قبولی آیلتس خود را دارد.

سطح مهارت زبان انگلیسی بر اساس نمره آیلتس

نمره آیلتس

سطح مهارت

1

بدون مهارت

🧨

اولیه

3

بسیار محدود

4

اذیت شده

۵

متوسط

6

درست

.

خوب

۸

خیلی خوب

8

کارشناس

تفاوت بین آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال

آزمون آیلتس به دو دسته آکادمیک و جنرال تقسیم می شود.

آزمون آیلتس آکادمیک برای داوطلبانی است که می خواهند در موسسات دانشگاهی تحصیل کنند.

آزمون IELTS General Training برای افرادی طراحی شده است که می خواهند سطح زبان انگلیسی خود را برای کار یا مهاجرت ارتقا دهند.

یادداشت های مرتبط:

چگونه آیلتس را در خانه مطالعه کنیم؟

مدت و بخش های آزمون آیلتس

آزمون آیلتس 2 ساعت و 45 دقیقه طول می کشد و به 4 قسمت تقسیم می شود.

بخش Listening یا IELTS Listening

جلسه شنیداری نیم ساعت طول می کشد. داوطلبان باید به 40 سوال در این بخش پاسخ دهند.

در این قسمت صدای ضبط شده از چهار متن، مونولوگ و سخنرانی با موضوعات مختلف و با لهجه های مختلف انگلیسی را می شنوید. با پیشرفت آزمایش، این محتوای صوتی پیچیده تر می شود. سپس باید به سوالات پاسخ دهید.

بخش لیسنینگ آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال تفاوتی ندارد.

درک متن یا ریدینگ آیلتس

درک متن آزمون آیلتس 1 ساعت می باشد. در قسمت درک مطلب، داوطلب باید به 40 سوال در 3 متن مختلف پاسخ دهد.

در این بخش سه متن طولانی از توصیفی و واقعی تا گفتمانی و تحلیلی به شما داده می شود. متون معتبر و برگرفته از کتاب ها، مجلات و روزنامه ها هستند. سپس به 40 سوال پاسخ می دهید تا درک خود را از هر بخش آزمایش کنید.

بخش رایتینگ آیلتس

آزمون رایتینگ آیلتس 1 ساعت طول می کشد، در این بخش ها داوطلبان باید 2 مقاله 150 و 250 کلمه ای بنویسند.

بخش نوشتاری آیلتس از دو بخش تشکیل شده است. در اولین کار نوشتن، داده ها را به صورت نمودار، نمودار یا جداول دریافت خواهید کرد. از شما می خواهیم که یک خلاصه 150 کلمه ای از آن بنویسید. این نشان می دهد که شما اطلاعات را درک می کنید و می توانید عملکردهای اصلی را توصیف کنید.

همچنین ممکن است از شما خواسته شود که داده ها را توضیح دهید یا مراحل فرآیند یا نحوه عملکرد شی یا رویداد را شرح دهید.

در دومین تسک رایتینگ آیلتس، در پاسخ به یک عبارت یا سوال، یک مقاله کوتاه حدود 250 کلمه ای خواهید نوشت. با انجام این کار، توانایی خود را در نوشتن و ارائه استدلال های مختصر نشان خواهید داد.

سوالات نوشتاری آیلتس بیشتر علمی هستند و بیشتر به موضوعات آکادمیک مرتبط هستند. سوالات آزمون آیلتس به طور کلی در مورد موضوعات روزمره است.

شبیه سازی آیلتس Ajmon در خانه

سعی کنید چندین بار آزمون آیلتس را در خانه تمرین کنید تا در طول جلسه آرام بمانید.

Speaking یا IELTS Speaking

اسپیکینگ آیلتس 14 تا 11 دقیقه طول می کشد.

شما یک مصاحبه حضوری با ممتحن خواهید داشت که در طی آن توانایی شما در پاسخ به سوالات، تعامل با ممتحن و صحبت طولانی در مورد موضوعات مختلف ارزیابی می شود.

در قسمت اول، ممتحن سوالات کلی در مورد خودتان و موضوعات مختلفی مانند خانه، خانواده، کار، تحصیل و علایق می پرسد.

در دومین تسک اسپیکینگ آیلتس، یک کارت به شما داده می شود و از شما خواسته می شود در مورد موضوع خاصی صحبت کنید. قبل از صحبت دو دقیقه فرصت دارید تا آماده شوید. ممتحن آیلتس برای تکمیل این بخش از آزمون یک یا دو سوال در یک موضوع می پرسد.

در قسمت آخر بیشتر سوالات مرتبط با موضوع قسمت دوم با رویکردی انتزاعی تر ارائه شده است.

هر قسمت از بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس بین چهار تا پنج دقیقه طول می کشد.

اعتبار آزمون آیلتس

به طور کلی، مدت اعتبار آزمون آیلتس 2 سال است

مقاله مرتبط:

مدرک آیلتس چقدر اعتبار دارد؟

در روز آزمون آیلتس چه چیزی باید همراه داشته باشم؟

مهمترین چیزی که باید در روز آزمون آیلتس به همراه داشته باشید مدارک هویتی شماست. بسته به اینکه در آزمون آیلتس ثبت نام می کنید، پاسپورت یا کارت ملی خود را همراه داشته باشید. برای آزمون اسپیکینگ آیلتس به همین مدرک نیاز دارید.

کارکنان آزمون قبل از ورود به اتاق امتحان شناسنامه شما را چک می کنند. ممتحن آزمون اسپیکینگ آیلتس شناسه شما را نیز بررسی می کند.

برای صرفه جویی در وقت حتما مداد، نشانگر و پاک کن به همراه داشته باشید.

همراه داشتن تلفن همراه اشکالی ندارد اما باید آن را خاموش کرده و همراه با سایر وسایل شخصی خود در مکانی مشخص قرار دهید.

تلفن همراه، کلیه وسایل الکترونیکی، کلید، کیف پول، غذا، کیف پول، ساعت، ساعت هوشمند و سایر اقلام مجاز به حضور در اتاق آزمون در روز آزمون آیلتس نمی باشد.

شما نمی توانید غذا به جلسه بیاورید. در روز آزمون آیلتس فقط مجاز به حمل یک بطری آب تمیز با خود هستید.

همراه داشتن اشیای قیمتی در روز آزمون آیلتس توصیه نمی شود. اقلام الکترونیکی نیز در سالن امتحان ممنوع است.

کودکان یا اعضای خانواده شرکت کنندگان اجازه ورود به محل برگزاری آزمون آیلتس را ندارند. اگر کسی باید منتظر شما باشد، لطفاً از او بخواهید بیرون از محل برگزاری منتظر بماند.

اخرین حرف

برای کسب نمره بالا در آزمون آیلتس باید مسیر طولانی را طی کنید. افراد زیادی قبل از شما این مسیر را دنبال کرده و موفق شده اند.

با مطالعه، تلاش کافی و برنامه ریزی مناسب می توان به نمره آیلتس خوب دست یافت. پس همین حالا برای آزمون آیلتس آماده شوید.
 

رجوع به مقاله: https://payju.ir/content/تدریس-آیلتس-در-شیراز

  • سپیده